HIPPIEMARKT

HIPPIEMARKT

Deelnemers Hippiemarkt Hop On Hop Off Festival

Brouwmaatje
Brouwmaatje is heel idealistisch begonnen op de club avond van de brouw vereniging 't wort wat uit Hoofddorp. Ik wilde mijn maten voorzien in de materiaal behoefte die er was. Na enig speurwerk kon ik aan wort koelers komen en na nog wat spitwerk had ik ook erlenmeijers. Op een club avond werd er gesproken over de behoefte van een magneetroerder.
Ook deze heb ik geregeld, nou ja geregeld ik heb hem zelf ontworpen. Dit is zeker een hit op mijn internet winkel zijn perfecte apparaten. Nu ik er plezier in ging krijgen wilde ik kijken wat ik er nog meer mee kon gaan doen.
Om aan de veilige kant te blijven wat betreft inkomen heb ik mij ingeschreven bij de KvK op 25 maart 2014.
Werk nu volgens de regels en heb er veel plezier in.
Waar een clubje al niet toe kan leiden he.

Massage ambulance
De MassageAmbulance is dé mobiele massagepraktijk die zich uitstekend leent voor (sport)evenementen, festivals, beurzen, bedrijven en natuurlijk ook feestjes. In de volledig uitgeruste bus komt u tot totale ontspanning. Naast tafelmassages bieden wij ook de actievere stoelmassages. Middels een verkwikkende stoelmassage kunnen klachten worden opgespoord en behandeld en ondervindt een prettige dosis nieuwe energie!

Simon Says
Simon Says is de tweede generatie uit een kappersfamilie, hij heeft het vak van zijn vader geleerd. Bij Simon Says pak je je eigen koffie, kun je een boek lezen tijdens het wachten en loop je als een heer naar buiten.

De Biergondier
Speciaalbier is booming. And so is foodpairing! Dat is helemaal het ding van @Debiergondier
Tijdens het @HopOnHopOffFestival proef je bij De Biergondiër drie mooie bieren in combinatie met bijpassende hapjes. De Biergondiër: da's eten en drinken tegelijk...

Jasmin sieraden
Ik ben Kanlaya Hwanngoen, ontwerpster van Jasmin Sieraden. Ik ben geboren in de provincie SiSaket in Thailand, vlakbij de grens met Cambodja. In mijn geboortedorp werd huis aan huis gewerkt in het atelier: edelstenen hakken en slijpen, en sieraden maken. Vanaf mijn zevende jaar werkte ik mee.
De naam Jasmin kreeg ik van mijn oma. Terwijl mijn ouders werkten, hebben mijn opa en oma mij opgevoed. Vaak verstopte ik mij in de rijstvelden, waar ook jasmijnbloemen bloeiden. Aan die bloemen heb ik dus mijn naam te danken.
Toen ik twaalf jaar was, heb ik de basisschool afgerond. Omdat mijn ouders geen geld hadden om mij te laten doorleren, verhuisde ik naar Bangkok. Daar kon ik overdag sieraden maken en verkopen om mijn schoolgeld voor de avondschool te verdienen. Na de middelbare school wilde ik meer van de wereld zien. Via de Verenigde Naties kwam ik in Cambodja en Myanmar terecht.
Later kreeg ik de kans om naar Europa te verhuizen. In Kroatië heb ik een groothandel opgezet, onder meer in sieraden die ik op toeristenmarkten en festivals verkocht. Daarna kwam ik in de gelegenheid om nog meer te reizen en bijzondere ervaringen op te doen. Na een aantal omzwervingen door heel Europa en grote delen van Afrika kwam ik in 2015 in Nederland terecht.
In mijn woonplaats Breda pak ik mijn oude vak weer op: het ontwerpen, maken en verkopen van sieraden, zowel voor de groothandel als op markten, en in mijn nieuwe winkel in de Passage Zuidpoort. Kom gerust eens langs!

Crystal Sands
Ook aan de dames wordt gedacht.. Crystal Sands komt naar Hop on Hop off met een geweldige collectie kleding & life style accessoires. Kom gezellig shoppen in de prachtig gestylde shop.  En… bij aanschaf van min.€ 50,00 krijg je een lief kadootje erbij !

Het is koers
Wielrennen, daar houden wij van. In de winter volgen we de uitslagen van elke onbeduidende koers. In de lente worden we bevangen door klassiekerkoorts. In de zomer begint de tourkoorts...!

Beers & Brands
Beers and Brands is onderdeel van de Logoforma Groep. Al sinds 1989 zijn we gespecialiseerd in het bedrukken van Glas & Porselein. We mogen onszelf dus met recht specialist in ons vak noemen. Dankzij onze jarenlange ervaring en passie voor ambacht weten we voor onze klanten unieke designs af te leveren. Dit doen we met veel aandacht voor detail vanuit onze eigen fabriek in Hengelo. Net als Beers and Brands zijn ook Barista-Hotelware en Wijnwinst onderdeel van de Logoforma Groep.

Sláinte Mhaith Bierpullen
Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een bierliefhebber en je wil zeker weten dat jij iets unieks geeft? Onze handgemaakte houten bierpul is het ideale item voor café, studentenvereniging, relatiegeschenk of de verzamelaar! Zelfs mogelijk met eigen logo!

Happy Color Faces
Alles voor een feestje!!
Schminken-Glittertattoos-Workshops-Markten-Evenementen-Opening-Bellypaint-Kinderfeest.

BAM hairstyle
Ik ben Laura, eigenaar van BAM hairstyle.
BAM hairstyle is een jonge onderneming met een heldere visie: meedenken met de klant om tot het perfecte resultaat te komen.
Door trainingen te volgen ben ik altijd op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste technieken.
Ik werk met professionele producten en materialen, hetgeen direct zichtbaar is in het eindresultaat.
Perfectie zit hem in de kleine dingen, it’s all about details!

Your Style Fashion & Deco
Yourstyle fashion&Deco is gespecialiseerd in de nieuwste damesmode.
Musthaves met een touch of Ibiza.
Op diverse events en beurzen en party,s zijn wij te vinden.
Betaalbaarheid en kwaliteit is waar wij voor staan.