REIZIGERS

REIZIGERS

Voor het festival kan alleen uit speciale Hop On Hop Off  2019 proefglazen worden gedronken (15 cl) en betaal je met festivalmuntjes.
-----------------
Een instapkaart met proefglas, festivalboekje en drie muntjes kost €15. Met pin of gepast betalen wordt zeer op prijs gesteld. Het proefglas mag je houden. Er is dus geen statiegeldregeling. Het glas houd je de hele dag bij je. Op het terrein zijn spoelpunten om je glas te spoelen.
-----------------
Kom je met een groep of als individueel en wil je aanschuiven en bergen “cash” vermijden, bestel dan gewoon een instapkaart en extra muntjes via ons online bestelsysteem.
-----------------
Je betaalt online en komt met je orderbevestiging naar de speciale ingang voorverkoop. Daar word je sneller geholpen.
-----------------
Je bestelling is pas definitief nadat je online is bevestigd en dat je de orderbevestiging hebt ontvangen. Druk deze af en kom naar de ingang.
-----------------
Op het festival zijn diverse punten waar festivalmuntjes kunnen worden gekocht. De muntjes kosten €2,50 per stuk en zijn te breken naar een halve munt van €1,25. De muntjes zijn geldig bij de brouwerijen en de foodtrucks. De meeste speciaalbieren kosten 1 muntje.
-----------------
Wilde je vooraf geen glas en muntjes kopen of ben je het gewoon vergeten? Doe dan of je spontaan bent en koop de laatste restjes aan de deur. Dat kan ook.
-----------------
Voor de niet-speciaalbier drinkers is er ook gewoon pils en heerlijke wijnen. Tevens is er een BOB-bar waar non-alcoholische versnaperingen te verkrijgen zijn.
-----------------
Bedrijfshalte
De uitgelezen kans voor een unieke vrijdagmiddag borrel!
Het bedrijven pakket bestaande uit een gereserveerde tafel met eigen logo, een instapkaart voor 8 personen, 5 munten per persoon, uitleg van een brouwer naar keuze met bijbehorend biertje en een glas van het Hop On festivalbier. Uiteraard is dit uit te breiden met meer tafels of personen, voor meer informatie en reserveringen neemt u contact op via
info@hoponhopofffestival.com

-----------------
Niet uitgegeven muntjes kunnen niet worden teruggenomen!

VRAGEN

Heeft u vragen over uw bestelling of over uw instapkaart?

Neem dan contact op met een van onze medewerkers op 076 - 82 00 206