REIZIGERS BREDA

5, 6 EN 7 APRIL 2024

HET GROOTSTE SPECIAALBIER EN FOODTRUCK FESTIVAL VAN DE BENELUX · KUNSTIJSBAAN, BREDA

BIJZONDER BREDAAS BIERFESTIVAL

Editie 1, 2, 3 en 4 waren een doorslaand succes. Wat wil je ook in een bourgondische stad als Breda? Uiteraard verwachten wij ook bij de vijfde editie veel publieke belangstelling.

Aan de entourage en ligging zal het niet liggen, aan het programma evenmin. Want bekijk de foto’s en video’s van de vorige edities maar eens op onze Facebook-pagina. Daar wordt toch iedereen blij van?

Het Hop On Hop Off Festival is geen ‘gewoon’ speciaalbierfestival. Natuurlijk zorgen bijzondere brouwerijen en allerhande foodtrucks dat je kunt genieten van veel lekkers. Maar het Hop On Hop Off Festival gaat veel verder dan dat…

Op maar liefst zestienduizend/16.000 (!) vierkante meter geniet je van demonstraties, foodpairing, zit-, lounge- en chillplekken met dj’s, livemuziek en kroegspelletjes. Ook voor kinderen is er volop vermaak. Onder het toeziend oog van onze festivalmedewerkers kunnen ze lekker kleuren, knutselen en springen op het springkussen. En wie wil, kan geschminkt worden.

BEREIKBAARHEID

De Kunstijsbaan in Breda is voor iedereen goed bereikbaar. Met al die brouwers is het slim om op de fiets te komen. In Breda willen we sowieso meer mensen vaker op de fiets. Dus kom je op de fiets, maak dan gebruik van de speciale 076 fietst-fietsparking.

Vertrek vanaf perron P:
Maar ook met de bus sta je vanaf het NS Station van Breda binnen 10 minuten voor de deur. Vanaf station Breda vertrekt er minimaal iedere 10 minuten een bus naar het Hop On Hop Off Festival en vice versa (zowel de pendelbussen lijn 870 als de reguliere buslijnen, 117 en 123). Ook na afloop van het festival kun je met de bus terug naar Breda CS. De pendelbussen blijven namelijk tot 23:25 uur rijden. Is de reguliere bus net weg? Geen zorgen: we zorgen voor extra Hop On Hop Off-pendelbussen. Toch een taxi nodig? Die staat er zo voor je!

Kosten vervoerbewijs

Op alle buslijnen en pendelbussen in Brabant kun je reizen met je OV-chipkaart. Je kunt ook altijd een kaartje kopen bij de buschauffeur in de bus. Let op: je kunt alleen pinnen in de bus. Liever vooraf je kaartje online kopen? Koop dan het E-ticket in de webshop van Arriva. Op die manier heb je je buskaartje op zak via je smartphone.

Kom je toch met de auto? Dan hebben we buiten ruim voldoende parkeergelegenheid en binnen de speciale BOB-bar.

Beschik je over een goed functionerende benenwagen? Dan kom je toch lekker te voet! Niets zo gezond als een stuk wandelen. En naar huis kan altijd nog per taxi.

Bij bereikbaarheid hoort ook toegankelijkheid. Voor iedereen. Dus niet alleen aan een rolstoelvriendelijke entree, maar ook aan een invalidentoilet hebben we gedacht.

WANNEER

Vrijdag 5 april t/m zondag 7 april 2024

WAAR

Kunstijsbaan Breda
Terheijdenseweg 506
4826 AB Breda
Routebeschrijving
(Gratis parkeren)

OPENINGSTIJDEN

Vrijdag 16.00 - 23.00
Zaterdag 13.00 - 23.00
Zondag 13.00 - 21.00

WAT KOST DAT DAN?

De entree is uiteraard gratis. Je moet alleen wel zo’n uniek Hop On Hop Off 2024 – glas (15cl) hebben om je bier in te doen. En muntjes. Dit alles is vooraf te regelen via deze link. Voor €20,- heb je je glas, 3 muntjes (€3,- per stuk) en het festivalboekje. Hoppa!

Wilde je vooraf geen glas en muntjes kopen of ben je net gewoon vergeten op de link te klikken? Doe dan of je spontaan bent en koop de laatste restjes aan de deur. Dat kan ook.

Voor het festival kan alleen uit speciale Hop On Hop Off 2024 proefglazen worden gedronken (15 cl). Betalen doe je met Hop On Hop Off festivalmuntjes.

-----------------

Een instapkaart met proefglas, festivalboekje en drie muntjes kost slechts €20,-. Met pin of gepast betalen wordt zeer op prijs gesteld. Het proefglas mag je houden. Er is dus geen statiegeldregeling. Het glas houd je de hele dag bij je. Op het terrein zijn spoelpunten om je glas te reinigen.

-----------------

Kom je met een groep of individueel? En wil je aanschuiven en bergen “cash” vermijden? Bestel dan een instapkaart en extra muntjes via ons online bestelsysteem.

-----------------

Je betaalt online en komt met je orderbevestiging naar de speciale ingang ‘voorverkoop’. Daar word je sneller geholpen.

-----------------

Je bestelling is pas definitief nadat deze online is bevestigd en je de orderbevestiging hebt ontvangen. Druk deze af en kom naar de ingang.

-----------------

Op het festival zijn diverse punten waar je festivalmuntjes kunt kopen. De muntjes kosten €3,- per stuk en zijn te breken naar een halve munt. De muntjes zijn geldig bij zowel de brouwerijen als de foodtrucks. De meeste speciaalbieren kosten 1 heel muntje.

-----------------

Wilde je vooraf geen glas en muntjes kopen? Of ben je het gewoon vergeten? Doe dan of je spontaan bent en koop het restant aan de deur. Dat kan ook.

-----------------

Voor de niet-speciaalbierdrinkers is er ook buitengewoon lekker pils en zijn er heerlijke wijnen. Tevens is er een BOB-bar waar non-alcoholische versnaperingen te verkrijgen zijn.

-----------------

Niet uitgegeven muntjes worden niet teruggenomen!

´ÉÉN GERUSTSTELLING´ OOK DIT FESTIVAL IS 100% KANE VRIJ

AFTER MOVIE

Meer dan vierhonderd speciaalbieren van 55 brouwers, mooie gerechten bij de 25 foodtrucks, leuke bandjes kijken terwijl je lag te chillen… dat was het Hop On Hop Off Festival Breda 2022!